Проведено відкриту лекцію з механіко-технологічних властивостей сільськогосподарських матеріалів

14 вересня 2020 року
аудиторія 213 навчального корпусу №11

Згідно графіку проведення відкритих лекцій в осінньому семестрі 2020-2021 навчального року 14 вересня на 2-й парі в аудиторії 213 навчального корпусу №11 кандидатом технічних наук, доцентом кафедри механіки Андрієм Петровичем Пилипенком було проведено відкриту лекцію з дисципліни "Механіко-технологічні властивості сільськогосподарських матеріалів" на тему: "Механіко-технологічні властивості добрив як об'єкта механізованого внесення в ґрунт".

На лекції висвітлювались питання ролі добрив у забезпеченні рослин необхідними поживними речовинами при інтенсивному виробництві сільськогосподарської продукції, принципи класифікації добрив з точки зору механізованого процесу їх внесення і дослідження їх властивостей. Ґрунтовно висвітлено питання необхідності та актуальності визначення фізико-механічних показників добрив різного виду. Наведено обладнання, пристосування та методики приготування і дослідження зразків із добрив різних груп. 

  

Разом зі студентами лекцію відвідали професори кафедри механіки М.Г. Чаусов та І.В. Головач, доцент О.М. Черниш, заступник декана факультету конструювання та дизайну доцент О.А. Марус, зацікавлені колеги-викладачі кафедри механізації тваринництва – завідувач кафедри В.С. Хмельовський та доцент О.О. Заболотько, старший викладач кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства Г.М. Похиленко та інші науково-педагогічні працівники. Після завершення лекції відбулися її детальний аналіз та обговорення, колеги висловили свою оцінку, побажання, зауваження, рекомендації та подяку лектору. 
 

   

  

Завідувач кафедри механіки
Микола Березовий

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook