"Школа першокурсника" на агробіологічному факультеті

15 вересня 2020 року

 

«Школа першокурсника 2020» на агробілогічному факультеті пройшла у   дистанційному режимі. Ця необхідність була зумовлена складною епідеміологічною ситуацією в країні і столиці. Нещодавно тільки продзвенів для вас останній дзвінок, а тепер  ви вже студенти провідного аграрного Університету.


     Відкриваючи зустріч, декан агробіологічного факультету Оксана Тонха, зауважила про високу роль освіти назараз  і наголосила що професія агронома буде завжди актуальною. Вказала, що Ваше студентське життя  буде  мати велику кількість яскравих і пам’ятних моментів. Але до навчання ставтесь відповідально і здобуті знання в майбутньому повернуться до вас сторицею. Також привітала студентство з входженням у лави славнозвісних українських агрономів Національного університету біоресурсів та природокористування України.


     Першим виступив перед  учасниками зібрання ректор нашого університету Станіслава Ніколаєнко, який у своєму виступі розповів про славетну історію ВУЗу і видатних випускників.


     Про структуру та особливості освітнього процесу в університеті доповіла заступник начальника навчального відділу Оксана Зазимко.

Про особливості виховного процесу в університеті розповів директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадій Ржевський.

Напрямків діяльності громадських організацій університету обговорив з студентами голова первинної профспілкової організації студентів Олексій Мельник.

З розповіді новообраного голови студентської організації Дмитра Кушпія першокурсники  дізналися цікавинки з  активного студентського життя.

 

 Директор студмістечка Сергій Стецюк розтлумачив особливості поселення та проживання в гуртожитках університету в теперішніх умовах.

Всі можливості та переваги навчання на кафедрі військової підготовки виклав її завідувач Анатолій Есаулов.

 

Про  можливість участі студентів у різноманітних культурно-масових  заходах країни і університету розповіла завідувач кафедри культурології Ірина Майданюк.

Можливість студентам загартовувати своє тіло у різноманітних секціях і брати участь в міжнародних змаганнях продемонстрував  завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко.

 

     По завершенню декан факультету Оксана Тонха детально розповіла про графік навчального процесу, правила навчання в умовах карантину, поділ на групи, оформлення стипендіальних карток,  вручення екзаменаційних книжок і студентських квитків з дотриманням умов карантину, особливості поселення в гуртожитках. Були представлені куратори 11 академічних груп. У всіх присутніх студентів, яких було 154 особи, виникали численні питання, на які адміністрація факультету надала вичерпні відповіді та роз’яснення.

     Тож вітаємо наших студентів з першим входженням в самостійне життя  на агробіологічному факультеті НУБіП України!!!

Роман Жила,
доцент кафедри загальної,

органічної та фізичної хімії
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook