Вітання завідувача кафедри, доц. Юрія Марчука з професійним святом Днем працівника лісу!!!

18 вересня 2020 року
Київ

ЛЮБОВ ДО ЛІСУ І ЛЮДЕЙ!!!


               До дня працівника лісового господарства, завідувач кафедри ботаніки дендрології та лісової селекції, канд. с.-г. наук, доцент, голова товариства лісівників України Юрій Марчук від себе особисто, колективу кафедри та товариства лісівників України дякує за роботу всім людям які заслужили своєю простою працею на рівні лісокультурниці, тракториста, водія, майстра лісу, помічника лісничого, лісничого, інженера, головного лісничого – всіх тих на кому базується лісове господарство!!!

 

           Товариство лісівників України – це громадська організація, яка об’єднує професіоналів, яка відстоює роботу та інтереси галузі в усіх гілках влади.

     Стабільність кадрової політики, підтримка професіоналів – це один із напрямків де Товариство лісівників бачить необхідність підтримки теперішнього керівника галузі. А питання нормативно-правової бази – це стратегічні проблеми, якими займатиметься товариство й надалі, крім безумовних акцій, виховання дітей, створення просвітницьких центрів, екологічних аудиторій, здійснення роботи із вчителями шкільних лісництв, роботи з депутатами і ще багато чого іншого, чим повинні займатись громадські організації професійного напрямку. вітає усіх окреслив основні етапи розвитку, діяльності та відстоювання інтересів лісівників України.

     З детальними матеріалами статті можна ознайомитись у статті «Спільнота професіоналів» Лісового і мисливського журналу (№4-2020 р.) та ЕкоІнформ.

         

Ліс росте 80, а то й 100 і 120 років. За цей час змінюються уряди, змінюються президенти, парламенти....

      А ліс ріс і буде рости, а працівники лісового господарства працювали, працюють і будуть працювати задля майбутніх поколінь.

З професійним святом Вас, колеги!

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook