Студент групи АІ-1903ст Олександр Нещадим разом з однокурсниками механіко-технологічного факультету відвідали СТО «Порше Центр Київ Аеропорт»

18 вересня 2020 року
Київська область, Бориспільський район, с.Чубинське
    Екскурсія на автоцентр. Одним із таких провідних сучасних мультибрендових центрів є «Віннер Рітейл», який охоплює 4 дилерські центри «Віннер Автомотів» Jaguar Land Rover Київ Аеропорт, Bentley Київ та Порше Центр Київ Аеропортммм. Філія «Віннер ПЦКА» ТОВ «Віннер Автомотів» розміщений на міжнародній трасі Київ – Бориспіль. До структури "Віннер Рітейл" входять такі автомобільні бренди: Ford, Renault, Volvo, Jaguar, Land Rover, Bentley та Porsche.
   «Порше Центр Київ Аеропорт» (з 2014 року) - найбільший в Україні та один з найбільших у Центральній та Східній Європі офіційний дилерський центр Porsche, який надає повний комплекс послуг з продажу автомобілів Porsche, оригінальних запчастин та аксесуарів, а також гарантійного та сервісного обслуговування і ремонту.

    З великою зацікавленістю до проведення цього заходу віднеслися  староста групи 1903 ст Нещадим Олександр разом з куратором, доцентом кафедри механізації тваринництва Олегом Заболотько та студентами факультету – Миколою Булахом, Павлом Цонковим та Олексієм Кравченком.
   В центрі представлено повний спектр аспектів з організації та ведення роботи – продажу, гарантійного обслуговування та агрегатного ремонту сучасних транспортних засобів. Виставка-центр вважається найбільшою в Європі, і може вмістити до восьми автомобілів бренду. В центрі доступні індивідуальний підхід до бажань клієнтів, це всі конфігурації оздоблення салону та кольорів, технічних опцій, що дає можливість замовнику обрати та скомпонувати ексклюзивний автомобіль, де будуть враховані всі побажання замовника.
   Для відвідувачів центру представлені лімітовані серії автомобілів, які випущені спеціально до особливих нагод. В шоурумі представлена лінія аксесуарів та одягу, що доповнить будь-який гардероб шанувальників цього бренду.
   Центр розділений на зони – роботи з клієнтами, обробки заказів, складські приміщення для заказів та інструменту, соціальної зони для клієнтів та їх обслуговування, соціальна для працівників центру, зони з розділення відходів (скла, паперу, пластику), технічної (мийка, оглядово-діагностична, ремонтна, обкатка), передпродажної підготовки автомобілів, виставкова, паркова (відкрита та закритого типу), охорона об’єкту та ін.. Як бачимо, це складний об’єкт.

   
     
   В технічній зоні (біля піднімача) була можливість побачити в роботі операцію зі знімання двигуна за використанням візка-кондуктора та основну будову силового агрегату автомобіля Porsche. Зразу виникло питання – А що об’єднує трактор Т-150К, автомобіль ЗАЗ 968 та Порше «Cayenne Coupé Turbo»? Питання було нестандартне, але відповідь проста: це «V»-подібний двигун на 6 циліндрів. Про це знає тільки інженер. Будова однакова, але сучасні технічні рішення різні, та і матеріал для виготовлення суттєво відрізняється.

 
   Разом з тим, Олександру була надана можливість посидіти за кермом сучасного Порше «Cayenne Coupé Turbo». Відчути технічну досконалість автомобіля високого рівня. Побачити напіврозібраний Порше «Cayenne Coupé Turbo». Отримати вичерпні відповіді від спеціалістів технічної служби.
   В центрі підтримують працівників, які ведуть здоровий спосіб життя, це часткова компенсація за тренажерний зал, та і контроль тих хто багато курить (електронна картка проходу між зонами. А зона куріння знаходиться окремо від технічної зони).
Ідеальна чистота, одна з складових, успіху фірми.
   Загалом підсумовуючи роботу відвідування автоцентру можна сказати, що все залежить від нашого бажання, світогляду, навчання і відповідальності за якість свого життя. Нам є над чим замислитись, щоб стати інженером.
   Представники факультету вдячні директору Корольову С.Г. та менеджерам Ользі і Аліні за надану можливість відвідати центр та гостинність.
 
Олег Заболотько
доцент кафедри
механізації тваринництва

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook