День знань на Гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП

22 вересня 2020, 8:10

     21 вересня 2020 року на Гуманітарно-педагогічному факультеті відбулися знаменні події – урочисте святкування «Дня знань» і посвята студентів 1 курсу.

З привітанням до першокурсників та їх батьків звернувся ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Ніколаєнко Станіслав Миколайович. У зверненні до студентів першого курсу ректор наголосив на потужних можливостях університету і високому рівні фахової підготовки за всіма спеціальностями; на важливості дотримання карантинних заходів під час навчання, а також побажав майбутнім фахівцям міцного здоров’я, успіхів у навчанні та невичерпного прагнення у пізнанні нового і підкоренні нових наукових вершин.
Декан Гуманітарно-педагогічного факультету Шинкарук Василь Дмитрович привітав першокурсників та побажав наснаги і витримки у досягненні поставленої мети, цікавих студентських років і плідних досягнень. Василь Дмитрович в урочистій обстановці представив студентам своїх заступників та завідувачів кафедр факультету.
Студенти, їх батьки, викладачі кафедр мали змогу насолодитися вокальними виступами у виконанні викладачів кафедри культурології та хореографічними номерами, які підготували студенти факультету під керівництвом викладачів кафедри культурології.
Після урочистої частини студенти 1-го курсу мали змогу познайомитися з наставниками своїх академічних груп.
Студенти спеціальності «Психологія» приємно провели час у спілкуванні з завідувачем кафедри психології Шмаргуном Віталієм Миколайовичем, професорсько-викладацьким складом кафедри, а також зі своїми наставниками: Гассаб Оксаною Миколаївною, Олійник Оксаною Олексіївною та Ржевським Геннадієм Миколайовичем.
Святковий день завершився цікавою і змістовною екскурсію по території університету.

Щиро вітаємо наших першокурсників із Днем знань і запрошуємо до великої дружної родини кафедри психології та гуманітарно-педагогічного факультету.

     

Щиро вітаємо наших першокурсників із Днем знань і запрошуємо до великої дружної родини кафедри психології та гуманітарно-педагогічного факультету.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook