Кафедра біохімії і фізіології тварин НУБІП України забезпечує підготовку студентів як в умовах навчальних лабораторій так і дистанційно

23 вересня 2020, 14:50
Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

Епідеміологічна ситуація в Україні та світі вносить корективи в освітній процес. Отже, за наказом Міністерства освіти України НУБІП України забезпечує підготовку студентів як в умовах навчальних лабораторій так і дистанційно. Студенти факультету ветеринарної медицини другого курсу з 21 вересня 2020 року перейшли на дистанційне навчання.
 




Науково-педагогічні працівники кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого забезпечують викладання дисципліни «Фізіологія тварин», використовуючи електронну навчальну базу НУБіП України Elearn та платформу Zoom. 22 вересня 2020 року на третій парі на платформі Zoom відбулась відеолекція на тему: «Історія розвитку фізіологічної науки. Фізіологія збудливих тканини», яку прочитала кандидат ветеринарних наук, доцент кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого Кладницька Лариса Володимирівна. Студенти 2 курсу факультету ветеринарної медицини 4-8 груп взяли активну участь у лекції.

 


Присутність студентів на лекції майже 100 %, навіть, окремі діти з лікарняного ліжка змогли підключитися on line і слухати теоретичний матеріал. Лекційний матеріал, оздоблений рисунками, фотографіями та сучасними даними викликав значний інтерес у студентів. Також, студент працюють над матеріалом у електронній навчальній базі НУБІП України elearn у курсі «ФІзіологія тварин». До уваги студентів представлені теоретичні матеріали, відеоматеріали, лабораторні та самостійні роботи, інтернет-джерела, підручники та посібники.
Таким чином, навіть, в умовах всесвітньої пандемії, дистанційне навчання забезпечує підготовку лікарів ветеринарної медицини.

Доцент кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого
Лариса Кладницька

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook