ЗАВЖДИ БУТИ В ТРЕНДІ

25 вересня 2020 року

    В Міжнародному виставковому центрі, м. Київ, з 23 по 25 вересня проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2020 &FORECH, який відвідали викладачі кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК в рамках підвищення професійної компетентності. У форумі приймали участь міжнародні виставки пакувальної промисловості (ПАК ЕКСПО), виробників та постачальників продуктів харчування та напоїв (ПРОД ЕКСПО), обладнання та технологій для харчової промисловості (ПРОДТЕХМАШ), обладнання та інгредієнтів для хлібопекарської промисловості.

    Значну частину експонатів представляло обладнання для хлібопекарської та кондитерської промисловості, а саме: тістомісильні машини різних моделей, борошнопросіювачі, тістоподілювачі, глазурувальні машини з функцією декорування. Також представлено обладнання для їдалень та ресторанів, багатофункціональні інноваційні апарати для приготування їжі, зокрема багатофункціональний планетарний міксер для приготування страв, який включає 15 приладів в одному, має вбудовану пам'ять, що дозволяє переглядати рецепти, зберігати їх та створювати свої; хлібопекарське обладнання також представлено автоматичними лініями для транспортування виробів із подових печей, представлені різноманітні хлібопекарські печі, морозильні камери, камери клімат-контроль, форми для випікання хліба, кексів, різні типи візків, пластикові ящики, контейнери для зберігання та транспортування продукції; лінія для пакування хлібобулочних виробів в індивідуальному та груповому пакуванні в термозсідальну плівку.

 

    Велику зацікавленість викладачів викликали харчові ароматизатори фірми «Самшит», які представлені в широкому асортименті для м’ясної, молочної, кондитерської, масложирової та іншої продукції. Представники фірми «Самшит» надали зразки ароматизаторів викладачам кафедри для вивчення та використання у наукових розробках магістрів.

    Вивчення новітнього сучасного обладнання, інгредієнтів для харчових продуктів, представлених на виставці, підвищує кваліфікацію викладачів факультету у представленні лекційних та лабораторних занять з дисципліни «Загальні технології харчової промисловості».

     На виставці було проведено багато майстер-класів, на один з таких викладачі кафедри отримали запрошення від компанії «Добробут-Плюс-Україна» на участь у подібних майстер-класах зі студентами факультету.

 

Навчаємося та передаємо досвід іншим!

Юлія Крижова,

доцент кафедри технології м'ясних,

рибних та морепродуктів 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook