Відкрита лекція на тему «Організація набору та відбору персоналу»

1 жовтня 2020 року
29 вересня 2020 року відбулася відкрита лекція кандидата економічних наук, доцента кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського Троян Аліни Василівни на тему «Організація набору та відбору персоналу».
 
\
 
Заняття проходило у режимі онлайн з використанням комунікаційної платформи Zoom.
Відповідно до поданого плану лекторка представила детальну інформацію, що розкрила суть кожної складової та етапів процесу підбору персоналу. Викладачка навела особливості формування вимог до кандидатів на вакантну посаду та зосередила увагу студентів на процесі здійснення пошуку та залучення кандидатів на вакантну посаду.
 
\
 
Лекційне заняття супроводжувалось цікавим, змістовним та інформативним презентаційним матеріалом, зокрема відеороликами. Це дало можливість викладачеві ґрунтовно висвітлити тему заняття, викликати інтерес та активізувати студентів, які по його завершенню дали схвальні відгуки про лекцію.
 

     Присутні на лекції викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського високо оцінили підготовку і проведення заняття, відмітили відповідно його методичний рівень, логічну і структуровану роботу викладачки.

Наталя Драгнєва,

доцент кафедри менеджменту ім.проф.Й.С.Завадського

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook