Початок навчального року для магістрів 1року навчання

7 жовтня 2020 року

21 вересня 2020 року розпочався навчальний рік для магістрів ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» 1 року навчання.

Вже з перших днів студенти занурились у цікаве життя Університету, відвідавши відкриту лекцію Андрія Заікіна, Founder YEP Incubator, «Інноваційне підприємництво та стартап екосистема». Далі було знайомство з новими дисциплінами та викладачами, хоча для багатьох – це було і не знайомство зовсім. В цьому році магістрами стали випускники-бакалаври не тільки різних факультетів НУБіП України, а й інших ЗВО України.

07 жовтня 2020 року відбулась зустріч магістрів 1 р.н. з настаником групи, к.е.н., доц. Власенко Т.О., в ході якої студенти ділилися першими, звичайно, позитивними, враженнями від навчання. Тетяна Олексіївна, в свою чергу, зауважила на необхідності кожним студентом слідкувати за своїм станом здоров’я та дотриманням карантинних правил при відвідуванні громадських місць. Також, в ході зустрічі наставником було окреслено коло завдань на майбутню перспективу, а саме: визначення кожним теми магістерської роботи, розробку портфоліо магістра, участь у конференції та конкурсі студентських проектів «Від ідеї до успіху», які щорічно проводить кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту.

 


Тетяна Власенко,
наставник магістрів УІДтаМП 1р.н.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook