Викладачі кафедри охорони праці та інженерії середовища проводять дистанційне навчання з працеохоронних дисциплін на факультетах НУБІП України

12 жовтня 2020 року
   Викладачі кафедри охорони праці та інженерії середовища проводять дистанційне навчання з працеохоронних дисциплін на різних факультетах НУБІП України. Такі лекції провели зав. кафедри ОПІС, доцент О.В. Войналович, доц. Є.І. Марчишина, доц. В.М. Поліщук, доц. Т.О. Білько, доц. О.І. Єременко, доц. М. Мотрич, ст. викладач С.М. Голопура та інші. 
   Вже другий понеділок студенти ОС «Магістр», які навчаються за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», засвідчують високу явку на онлайн-лекціях. Для них проводяться онлайн-лекції з використанням Zoom Meetings згідно розкладу, так як на курс набрано чотири групи. Незрозумілі питання уточнюють за допомогою чату, електронної пошти, Viber. Студенти засвоюють теоретичний матеріал щодо організації охорони праці на підприємствах АПК та порядок проведення навчання з питань охорони праці на тваринницьких підприємствах. У формі дискусії були розглянуті питання про шкідливі та небезпечні фактори, що впливають на працівників у процесі трудової діяльності.
   Тривають також лабораторно-практичні заняття з охорони праці за допомогою ресурсів elern платформи НУБіП та аудиторно в групах до 20 осіб у магістрів 1 року навчання та бакалаврів скороченого терміну.
   Поряд з цим, на кафедрі також проводяться відеоконсультації для всіх бажаючих.
   Завдяки належній організації навчального процесу на механіко-технологічному факультеті, колектив кафедри прикладає зусилля для організації ефективного навчання студентів, поєднуючи усі форми та види занять.

 

Доцент кафедри охорони праці та інженерії середовища
Євгенія Марчишина

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook