Використовуємо час карантину для профорієнтаційної роботи

19 жовтня 2020 року

Доцент кафедри Тетяна Таран вже декілька років поспіль проводить профорієнтаційну роботу у гімназії № 59 ім. О.М. Бойченка м. Києва. Останні роки акцент робила на передвипускні класи. І результати проведеної профорієнтаційної роботи стали більш ефективними. Адже вибір професії справа складна, і тому потрібен час на роздуми. Так, у минулому році провівши профорієнтаційну роботу деякі учні, що зацікавилися у 211 і 212 спеціальностях були запрошені у музей анатомії на факультеті ветеринарної медицини, потім на День відкритих дверей. Афоніна Анна Олексіївна та Розпутня Вікторія Олегівна були в захваті від побаченого та від отриманої інформації.

Минув рік, і ці учениці твердо вирішили вступати до Національного університету біоресурсів і природокористування України на ветеринарний факультет, зокрема на спеціальність 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза".

З жовтня 2020 року почали займатися на дистанційних (з біології, хімії та української мови (Афоніна А.), біології та хімії (Розпутня В.)) курсах з підготовки до ЗНО, запропонованих у НУБіП. Навчанням задоволені і чекають зустрічі з новим колективом і прагнуть отримати нові знання та поповнити ряди якісних фахівців.

 

Доцент кафедри Тетяна Таран
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook