Студенти англомовних груп №6 та №7 одноголосно обрали «Голосіївську навчально-дослідну пасіку»

25 вересня 2020 року

 

НУБіП – це неповторна перлина нашої столиці!

Не лише пересічні громадяни, а й багато хто зі студентів та співробітників не знайомі з усіма принадами та найкрасивішими місцями Університету.

Саме тому, для першої екскурсії пам’ятками Києва, студенти англомовних груп №6 та №7 одноголосно обрали «Голосіївську навчально-дослідну пасіку». Дуже приємно і почесно, що екскурсію зголосився провести сам завідувач кафедри конярства і бджільництва, професор Повозніков Микола Гаврилович. Він показав студентам колекції медоносних рослин, навчальний музей бджільництва та медоносних і лікарських рослин, а також виставкову колекцію ботанічних сортів меду.

Розповів, як виробляти якісні, безпечні, смачні та корисні продукти бджільництва в умовах промислового виробництва так, щоб споживач мав до столу цінні як в лікувальному, так і профілактичному відношенні мед, бджолине обніжжя, пергу, прополіс, маточне молочко та інші продукти бджолиного гнізда.

Першокурсники були в захваті від захоплюючої розповіді Миколи Гавриловича, а наостанок професор провів конкурс, в якому переможниця отримала справжній скарб – баночку меду з дослідної пасіки.

Куратор Групи №6 – ст.викл. Кравченко О.О.

Куратор групи №7 – доцент Прокопчук Н.М.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook