Відбулося засідання кафедри ветеринарної гігієни ім.проф.А.К.Скороходька

28 жовтня 2020 року

26 вересня 2020 року відбулось засідання кафедри на якому було розглянуто ряд важливих питань.
Перше питання порядку денного стосувалося результатів захисту звітів з виробничої практики магістрами кафедри. Виступили: проф. Якубчак О.М., проф. Ткачук С.А., доц. Галабурда М.А., які зазначили, що магістри виконали навчальну практику у повному обсязі і отримали позитивні оцінки.

Проф. Ткачук С.А., асист. Юстинюк В.Є. доповіли про проходження навчальної практики зі студентами 3 курсу з дисципліни ВСЕ, які зазначили, що в умовах адаптивного карантину навчальна практика пройшла на високому рівні.

В.о.завідувача кафедри Кучерук М.Д. ознайомила із темами дисертаційних робіт здобувачів ступеня phD доктора філософії першого року навчання (Нікітіна Л., Продоляк Я., Романова Е., Чуприна Д.), які були подані для затвердження науковими керівниками аспірантів. Виступили: проф. Засєкін Д.А., проф. Якубчак О.М., проф. Шевченко Л.В., проф. Ткачук С.А., які відзначили актуальність обраних тем здобувачів 3-го (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» 2020 року вступу та наголосили на важливості наукових досліджень за даними напрямками. Ухвалили: затвердити теми дисертаційних робіт у запропонованій редакції та клопотати перед вченою радою факультету ветеринарної медицини та науково-технічною радою НДІ здоров’я тварин про затвердження даного рішення.

Доц. Таран Т.В. доповіла про теми магістерських робіт для магістрів першого року навчання та призначення керівників магістерських робіт.

В.о. завідувача кафедри Кучерук М.Д. зазначила про необхідність проведення профорієнтаційної роботи в умовах адаптивного карантину з використанням дистанційних засобів та залучення майбутніх абітурієнтів до підготовчих курсів.
Наступним питанням був звіт професора кафедри Засєкіна Д.А. за 2016-2020 рр. Ухвалили: звіт схвалити.

 

 

В. о. завідувача кафедри               М.Д. Кучерук
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook