Дистанційне навчання на кафедрі Транспортних технологій та засобів у АПК

29 жовтня 2020 року
мтф

         В умовах пандемії кафедра транспортних технологій із завзяттям проводить онлайн заняття. Сказати, що не важко не сказати нічого, але в нових умовах іншого виходу немає. Кожен тиждень науково-педагогічні працівники кафедри із натхненням працюють із студентами, освоюючи новий матеріал, працюючи над практичними заняттями, та проводячи модульний зріз знань із своєї дисципліни.


Так, із дисципліни Взаємодія видів транспорту група проводить дискусійні заняття, обговорюючи всі проблемні моменти, які виникають при перевантажувальних операціях різнотипових вантажів, та навчаються із ефективністю розраховувати будь які ризики, і витрати.

        Доцент Бондарєв С.І пояснюючи лекцію щодо розробки та формування транспортного процесу при перевезенні пасажирів в нових умовах пандемії, вміло пояснює, що реалії сьогодення дадуть негативні наслідки для такого типу перевезень і випускникам як нікому потрібно такі проблеми вміти вирішувати.
       Цікаво, корисно, пізнавально, зручно! Так говорять студенти про дистанційне навчання. Але все найкраще попереду. Тому не зупиняємось, а працюємо!

В.о. зав. кафедри транспортинх технологій
та засобів у АПК Л.Савченко

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook