Цікаво, професійно, корисно

28 жовтня 2020 року

 

Професійні виставки – є важливою складовою в програмі підготовки майбутніх фахівців, оскільки дають змогу студентам познайомитися з основними тенденціями і визначити пріоритетні напрямки майбутніх досліджень, а також знайти нові можливості для подальшого працевлаштування. Тому, не зважаючи на карантин, студенти 6 та 7 групи І курсу агробіологічного факультету зі своїми кураторами не могли залишитися осторонь такої події, як InterBuildExpo. Ця виставка є найпотужнішою будівельною подією України, яка щорічно збирає понад 1000 брендів та 30 тисяч відвідувачів. Виставка проходить з 1994 року і є найочікуванішим галузевим заходом. 


InterBuildExpo в 2020 році складалася з трьох павільйонів експозиції, які охоплювали усі напрямки будівництва, інтерактивні та демонстраційні майданчики, а також майстер-класи.

Найбільше зацікавлення у студентів викликали такі тематичні розділи, як «ENERGY & ECO TECHNOLOGY», а особливо лекції щодо виготовлення біопалива з рослинної сировини.


Після відвідування виставки студенти поділилися враженнями, що за декілька годин змогли дізнатися дуже багато практичних та інноваційних аспектів щодо озеленення, ландшафтного дизайну, новітніх ресурсозберігаючих технологій.

Тому, вони з нетерпінням чекають наступної виставки, яка відбудеться в березні 2021 року, і сподіваються, що світова пандемія не стане на заваді її проведенню.

Кравченко О.О. та Прокопчук Н.М., куратори 6 та 7 групи

Жара Марія та Уколов Віталій, студенти

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook