5 листопада 2020 року відбулося чергове засідання кафедри філософії у режимі відео-конференції Webex Meet

6 листопада 2020 року

5 листопада 2020 року о 13.00 відбулося чергове засідання кафедри філософії, яке було проведено в режимі відео-конференції Webex Meet.
На засіданні кафедри був присутній декан гуманітарного-педагогічного факультету доктор філологічних наук, професор Василь Дмитрович Шинкарук, який зазначив, що сучасна ситуація в українській освіті вимагає нових підходів, тому в структурі факультету відбувається реструктуризація, зміни стосуються і кафедри філософії. Відбулося перейменування кафедри "філософії" на кафедру "філософії та міжнародної комунікації".

Наступними питаннями порядку денного були розглянуті питання розпоряджень деканату та призначення наукових керівників аспірантів 1-го року навчання. Завідувачка кафедри філософії Савицька І.М., зазначила, що цього року на нашу кафедру вступили два аспіранти Шеховцова В. з Національного педагогічного університету ім.. М.П. Драгоманова та Гонтар В. з Донбаського державного педагогічного університету, науковим керівником обох аспірантів призначено професора Сторожук С.В. Також було затверджено та рекомендовано до розгляду Вченій раді гуманітарно-педагогічного факультету теми наукових досліджень аспірантів 1 року навчання та розглянуто питання звіту про проходження асистентської практики (з використанням технологій дистанційного навчання) доповідала аспірантка Соколова О.

 

Особлива увага була приділена питанню про підготовку та проведення Тижня філософії та Сковородинських навчань. Завідувачка кафедри Савицька І.М., запропонувала, організувати робочу групу для підготовки плану заходів Тижня філософії та призначила відповідальних за проведення науково-методичного семінару в межах Сковородинських навчань, також було визначено відповідальних і за підготовку збірника та проведення науково-методичного семінару «Філософські виміри феномену здоров`я: фізичне, духовне, соціальне». Доцент Лаута О.Д., доповіла про вимоги та умови сертифікації курсів на платформі Moodle Elearn, а також про оновлення ЕНК.
Заслухано звіти про поточну роботу викладачів Гейко С.М. та Горбатюка Т.В.

 

Також розглядалося питання звіту з ініціативної теми, доцент Данилова Т.В., звернула увагу на те, що потрібно прискорити подачу інформації для формування звіту з науково-дослідної роботи з ініціативної теми.
Також, доцент Матвієнко І.С., озвучила, що підготовлені науково-методичні вказівки викладачами кафедри, і вони були рекомендовані до розгляду науковій та методичній раді факультету.
Під час засідання були розглянуті й інші питання життєдіяльності кафедри та організації її роботи.

Ірина Матвієнко,
секретар кафедри

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook