Несподівана краса

23 вересня 2020 року

 

Ботанічний сад Національного університету біоресурсів і природокористування України - це не просто ботанічний сад, це ще й науково-дослідна та освітня база університету, яка щодня набуває все привабливішого вигляду! Саме тому, 22 вересня, студенти першого курсу, 6 та 7 груп агрономічного факультету, разом з кураторами, відвідали це унікальне місце!

  Коли першокурсники йшли на екскурсію до ботанічного саду НУБіП, вони навіть не сподівались, що потраплять у витвір садово-паркового мистецтва європейського рівня!

  Ботанічний сад несподівано вразив першокурсників своєю красою і різноманітністю! На відносно невеликій території поєднались мистецтво та природа, наука і краса.

 

 Серед живих рослин розміщені вирізьблені з дерева казкові фігури лісових жителів, велетенські мамонти та динозаври, штучні водойми та альтанки. Поряд з традиційними для наших широт деревами ростуть екзотичні - гінкго дволопатеве та ліани. У оазі зелені та краси розмістився еко-клас. Студенти відверто зізнались, що  мріють позайматись у такій «аудиторії» хоча б один раз!

 Удвічі приємніше, коли ти не лише споглядаєш неймовірну красу, а й знайомишся з історією створення і структурою ботанічного саду, бачиш флору різних географічних зон та дізнаєшся про пам'ятки природи місцевого значення! Все це стало можливим завдяки надзвичайно пізнавальній та цікавій екскурсії, яку провів доцент кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, кандидат біологічних наук Кушнір Анатолій Іванович. 

Після екскурсії студенти сповнені нових вражень вирішили посадити дерево у ботанічному саду на згадку про навчання у НУБіП.

Кравченко О.О. та Прокопчук Н.М., куратори 6 та 7 групи

Незгодюк Анатолій та Яценко Володимир, студенти

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook