Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу розпочала цикл дуальних лекцій з практиками та стейкхолдерами

12 листопада 2020 року

 

 

     10 листопада 2020 року для студентів 2 курсу спеціальності 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» відбулася дуальна online-лекція на платформі Zoom на тему: «Управління в закладах готельно-ресторанного бізнесу в умовах пандемії Covid-19». Запрошеними гостями були Олена Хіміч засновниця НoReCa Академія Гостинності та Володимир Голендухін стартап-ресторатор, член асоціації рестораторів України.

     Через складні умови пандемії COVID-19 та обмежувальні заходи готельно-ресторанний бізнес вимушений працювати в форс-мажорних обставинах. З такою ситуацією масового зниження клієнтської активності представники індустрії гостинності ще не стикалася, саме такі питання під час жвавої дискусії були розглянуті доповідачами. Запрошені поділились власним досвідом ведення бізнесу в індустрії гостинності. Представники готельного та ресторанного бізнесу проаналізували стан та перспективи розвитку галузі в Україні, акцентували на проблемах, що характеризують її розвиток в умовах сьогодення.
     Студенти мали змогу задати питання та отримати вичерпні відповіді як відкрити свій бізнес і над чим самостійно працювати, щоб стати професіоналами своєї справи в майбутньому.

     Студенти спеціальності 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» та колектив кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу щиро дякують Олені та Володимиру за мотивуючу зустріч. Тож, друзі, до нових зустрічей в ефірі з використання сучасної платформи для навчання.

     Наступна дуальна лекція відбудеться 17 листопада за участі пані Олени Щербань, д.е.н., етнологиньою, власницею ЕкоАгроСадибки-музею салон-студія "Лялина Світлиця".


Інна Левицька,
професор кафедри туристичного та 
готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook