АСПІРАНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 076 «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ» УСПІШНО ПРОЙШЛИ АТЕСТАЦІЮ ДЛЯ ПОДАЛЬШОГО НАВЧАННЯ В АСПІРАНТУРІ

13 листопада 2020, 9:29

 

12 листопада 2020 року, у відповідності з графіком навчального процесу, відбулась атестація аспірантів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» у дистанційному режимі, з використанням платформи Zoom. До атестації були допущені аспіранти:
-                     Благодатний Андрій Сергійович (2017 р. вступу);
-                     Крижній Владислав Борисович (2018 р. вступу);
-                     Тригубченко Антон Вікторович (2019 р. вступу).
Атестацію провела комісія у складі:
-голови (гаранта програми): Ільчука М.М., д.е.н., проф., завідувача кафедри організації підприємництва та біржової діяльності;
членів: Діброви А.Д., д.е.н., проф., декана економічного факультету; Коновала І.А., к.е.н., доцента кафедри організації підприємництва та біржової діяльності; Яворської В.О., к.е.н., доцента кафедри організації підприємництва та біржової діяльності.
Під час атестації аспіранти прозвітували про хід виконання їхніх індивідуальних планів. Були розглянуті питання поточного стану проведених наукових досліджень. Кожен продемонстрував високий рівень володіння методичним інструментарієм, вказав на апробацію своїх досліджень у наведеному списку праць. За звітний період всі аспіранти активно приймали участь у міжнародних конференціях, круглих столах та семінарах з проблематики, яку досліджують.
Водночас, було проведено опитування щодо якісної складової навчального процесу аспірантів, розглянуто проблеми з якими вони стикнулись під час карантинних обмежень, а також заплановано декілька тематичних навчально-практичних семінарів на найближчий час.
За результатами атестації, комісія прийняла рішення атестувати аспірантів для подальшого навчання в аспірантурі і побажала всім міцного здоров’я та творчих успіхів!
 
В. Яворська, доцент кафедри
організації підприємництва та біржової діяльності
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook