Вебінар «ЖИТТЯ В СТИЛІ ЕСО»

3 листопада 2020 року
НУБіП

  3 листопада 2020 року кафедра загальної екології,
радіобіології та безпеки життєдіяльності взяла участь в роботі вебінару «ЖИТТЯ В СТИЛІ ЕСО».
Цей проект цікавий тим, що привертає увагу суспільства і бізнесу до проблем
“екологізації” суспільного життя.
Якщо під ЕКО розуміти саме Екологічність, а не Економічність (хоча другий термін може і не бути антонімом для першого).

Завідувач кафедри Боголюбов В.М. виступив доповіддю "Екологізація і відповідальна свобода або Екологічна відповідальність і сталий розвиток". Доповідь викликала жваву дискусію, особливо учасників вебінару "зачепили" підняті в доповіді проблеми екологізації всіх сфер суспільного розвитку і врахування “життєвого циклу продукції”, а також проблеми з некоректним використанням терміну “екологія”, що призводить до його нівелювання..
 Цікаво, що проект «ЖИТТЯ В СТИЛІ ЕСО» було створено за ініціативи Міжнародної торгової палати ICC Ukraine (ICC, створена в 1919 році в Парижі та активно впроваджує світові стандарти якості життя) і Національної туристичної організації України, місією якої є популяризація активного та здорового способу життя.
Ініціатором проекту став Тарас Демкура - Віце-президент з питань регіонального співробітництва ICC Ukraine, кандидат економічних наук. Приблизно в той же час у грудні 2018 року на Економічному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка було започатковано Проект «ECO LIFE: життя у стилі еко».
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook