Виставка «InterAgro» - перший крок до професійного зростання

29 жовтня 2020 року

«ІнтерАГРО» вже багато років є визначною подією у житті аграрного сектору України. 2020 рік не став виключенням. Виставка, яка проходила в МВЦ 28-30 жовтня, стала своєрідним святом для представників АПК України.

На виставці були представлені останні досягнення та інновації світового та вітчизняного машинобудування для аграрного сектору, сільськогосподарське обладнання для ремонту та сервісу, запчастини, технології точного землеробства та агроклімату, обладнання та технології для рослинництва, агрохімія. Цей захід відкривав чудові можливості   студентській молоді  для подальшого стажування та кар’єрного зростання.

На жаль, світова пандемія внесла корективи у проведення цієї виставки. Але, не зважаючи на те, що більшість студентів зараз знаходиться далеко від столиці, першокурсники 6 та 7 груп не оминули  цю подію і відвідали виставку.  Приємно, що студенти усвідомлюють важливість цього заходу, тому деякі першокурсники приїхали на «ІнтерАГРО» разом з батьками, а деякі подолали багато кілометрів, щоб відвідати Міжнародний Виставковий Центра і долучитися до цієї події.

Тому, віримо, що ця подія, навіть не зважаючи на карантинні обмеження, стала ще одним важливим кроком у системі підготовки фахівців аграрної сфери. І сподіваємося, що у наступному році, будуть зняті усі обмеження і цю виставку відвідає ще більше майбутніх агрономів!

Кравченко О.О., Прокопчук Н.М., куратори 6 та 7 груп І курсу агробіологічного факультету

Франчук Едуард та Кордюкова Єлизавета, студенти

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook