Виставка «IT-Corner 2020» - технології в дії

2 листопада 2020 року

Виставка «IT-Corner 2020» відбулася лише втретє, але з 2018 року вона  зарекомендувала себе, як «ефективна платформа нового формату». Цього року вона стала ще досконалішою, але, на жаль, внаслідок світової пандемії - не більшою. Ця подія, не зважаючи на карантин, не могла не зацікавити студентів – агрономів першого курсу, 6 та 7 груп, адже ІТ технології стрімко змінюють підходи до сільського господарства.

«IT-Corner 2020» це особлива виставка, яка проходить в інтерактивному форматі і складається з експозиції open-space, ексклюзивних стендів та «алеї стартапів» з конференц-зоною в центрі. Головна ідея - продемонструвати широкому загалу високотехнологічні та інноваційні розробки в дії. На одній локації представлені виробники обладнання та провайдери послуг за різними напрямками.

Особливий інтерес у студентів викликали навігаційні системи та комплексні системи точного землеробства, digital farming та дрони різних цільових призначень, адже автоматизація та контроль - це майбутнє сільськогосподарської діяльності.

Першокурсники та їх куратори дізнались, як працює робототехніка DJI Agriculture,  про сканування ґрунтів з технологіями Agrocares, як технології точного землеробства здійснюють контроль вегетації та підвищують врожайність, ознайомились зі світовими трендами та місцем України в міжнародному рейтингу цифрових агротехнологій.

Дуже важливо, що після відвідання виставки студенти чітко усвідомлюють важливість точних технологій у збереженні і підвищенні потенціалу сільського господарства та у нівелюванні негативних наслідків кліматичних змін.

Кравченко О.О., Прокопчук Н.М., куратори 6 та 7 груп, І курсу агробіологічного факультету

Титенко Єлизавета та Вальчук Данило, студенти

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook