Проєктний підхід освітніх інституцій в умовах COVID-19

6 жовтня 2020, 10:00

Національний університет біоресурсів і природокористування України 6 жовтня 2020 р. виступив співорганізатором міжнародної конференції «Проєктний підхід освітніх інституцій в умовах COVID-19: міжнародний підхід». Університет на цій конференції представляла кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту на чолі із завідувачкою кафедри, членом-кореспондентом НАН України, доктором економічних наук, професором Шинкарук Л.В.

  

Лідія Василівна разом із викладачами кафедри взяли участь в роботі конференції, учасники якої були представники із Католицького університету в Ружомбероке (Словаччина), Університету соціальних наук в Лодзі (Польща), Центрально-Європейської академії навчання і сертифікації(Україна), а також інші інститути та університети з Польщі, Словаччини та України.

 

На пленарному засіданні виступили Лідія Шинкарук та Марина Дєліні з презентацією щодо змін проєктної діяльності в умовах COVID-19, досліджень консалтингових та дослідницьких компаній в цій сфері. Під час виступу науковці нашого університету навели результати досліджень McKinsey, KPMG та Deloitte, які зазначають, що в сучасних умовах змінюється роль керівника проєкту, який має стати не тільки керівником, що визначає задачі та терміни виконання, але й має вчасно визначити психологічний стан підлеглих та виконавців проєкту та зреагувати та попередити негативні наслідки. Крім того, ці компанії зазначають, що для проєктів зараз існують не лише загрози, але й можливості для розвитку. Головним є вміння розпізнати можливості та скористатись ними. Тож роль проєктного менеджера є наразі вагомою та важливою для ефективного розвитку компанії та реалізації проєктів.

 

Чекаємо Вас у нашій магістратурі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проєктами», де ми даємо необхідні знання для становлення висококваліфікованим спеціалістом в цій сфері!

 

Дєліні Марина
доцент кафедри виробничого 
та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook