Карантин. Дистанційне навчання. Геодезія…

20 листопада 2020, 17:25

На порозі 2021 рік. На жаль, зараз ситуація з COVID-19 бажає бути кращою. Не встигнувши знову поринути в найкращий період в житті кожної людини – студентське життя, ми змушені навчатися дистанційно для своєї безпеки та інших. Безліч моментів, веселих історій, нових знайомств, поставлених цілей, які б могли відбутися, відійдуть в недалеке майбутнє, а зараз, так як місія кожного студента НУБіП України насамперед навчатися – зараз ми маємо можливість якнайкраще зосередитися на своїх навчальних дисциплінах, кожна з яких по-своєму важлива для оволодіння спеціальністю 206 «Садово-паркове господарство». Одна з цих дисциплін – «Геодезія», викладач - доцент Рафальська Любов Павлівна.


Ще на очних парах ми зрозуміли, що кожен з студентів нашої групи, «приречений» знати цю дисципліну, завдяки, звісно, Любов Павлівні та її глибоким знанням, відмінному викладанню та подачі навчального матеріалу. А отже, нічим не гірше виявилося й онлайн-навчання. Нас забезпечили навчальними підручниками, посібниками, методичними розробками та довідковими матеріалами. Також у кожного студента є своя сторінка у Навчально-інформаційному порталі університету, на яку можна зайти з будь-якого пристрою, будь-де і коли. На порталі матеріал викладений у повному обсязі: лекції і презентації, індивідуальні завдання, методичні вказівки до виконання практичних і самостійних робіт, а також сама можливість виконання лабораторних, самостійних, контрольних і модульних робіт.


Навчання здійснюється згідно з графіком проведення навчальних пар: 4 пара – 14:00, 5 пара – 15:35 через програму для відеоконференцій Zoom Meetings & Chat. Перед початком лекції Любов Павлівна завжди цікавиться самопочуттям студентів, далі – відповідає на поставлені питання по домашньому завданню і допомагає їх вирішенню, відмічає присутніх на парі, а це майже вся група, і аж потім приступає до викладення матеріалу.


Кожна лекція та практична робота супроводжується детальним і ретельним аудіопоясненням та цікавою презентацією. Матеріал викладається зрозуміло, якщо в студентів є питання – вони відразу отримують відповідь чи пояснення.


Будь-якого дня Любов Павлівна може відповісти на телефонний дзвінок чи повідомлення у соціальних мережах і допомогти. Виконані практичні роботи ми відправляємо на електронну пошту викладача [email protected] для їх перевірки та оцінення.
Отже, можна сказати, що Любов Павлівна сумлінно виконує свою роботу – дарує нам знання, які ми в майбутньому застосуємо в практиці при проведенні геодезичних вимірювань та розрахунків при розв’язуванні задач, пов’язаних з проектуванням об’єктів лісогосподарського призначення та садово-паркового будівництва. Завдяки отриманим знанням з цієї дисципліни ми будемо освіченими фахівцями садово-паркового господарства.

Студентка 1 курсу СПГ
Городько Ю.Ю.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook