Відбулося чергове засідання кафедри в режимі відео-конференції Webex Meet

17 листопада 2020, 15:25

16 листопада 2020 року о 13.00 відбулося чергове засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації, яке було проведено в режимі відео-конференції Webex Meet. Завідуюча кафедри філософії та міжнародної комунікації Савицька І.М., запропонувала розпочати засідання з питання звітів аспірантів.

 

Аспіранти кафедри представили свої звіти, які були обговорені колективом кафедри, а також було заслухано відгуки наукових керівників та завідуючої кафедри. За результатами обговорення звітів аспірантів: Тимошенко О. (Науковий керівник: канд. філос. наук, доц. Савицька І.М.), Гордеєвої І. (Науковий керівник: д.-р. філос. наук, проф. Сторожук С.В.), Соколової О. (Науковий керівник: д.-р. філос. наук, проф. Максюта М.Є.) та Вовка А. (Науковий керівник: канд. філос. наук, доц. Кравченко А.Г.), колективом кафедри було прийняте рішення атестувати аспірантів та рекомендувати їх звіти до розгляду Вченій раді гуманітарно-педагогічного факультету.

Заслухано звіти про поточну роботу викладачів Данилової Т.В. та Кичкирук Т.В. Особлива увага завідувачки кафедри Савицької І.М. була приділена питанню проведення Тижня філософії, Інна Миколаївна привітала колектив кафедри з початком, побажала натхнення, сил та наснаги для реалізації всіх заходів, які заплановані в рамках проведення цього тижня.
Під час засідання були розглянуті і інші питання життєдіяльності кафедри та організації її роботи.

Ірина Матвієнко,
секретар кафедри

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook