Майбутні агрономи знайомляться з театральним життям столиці

16 жовтня 2020 року

 

Студентські роки – це не тільки нові друзі, перше кохання та закладення основи майбутнього життя, але й перше знайомство зі столицею, її принадами та пам’ятками.

І хоча, за перший місяць навчання, першокурсники змогли побувати в музеях, на екскурсіях та професійних виставках, багато студентів мріяло відвідати столичний театр. І незважаючи на те, що пандемія і тут внесла свої корективи, частина студентів 6 та 7 групи разом зі своїми кураторами вирішили не відмовлятися від своєї мрії і в останній день очного навчання після пар відвідали Київський театр драми та комедії.

Вистава, яку студенти відвідали, є прем’єрною в репертуарі театрі. – «Хлібне перемир’я» нашого сучасника, поета, прозаїка та перекладача Сергія Жадана. П’єса присвячена трагічним подіям 2014 року на сході України. І показує взаємовідносини людей, з різними поглядами на життя, які живуть в одному двоповерховому будинку на окупованій території.

Студенти були в захваті від вистави і зізналися, що змогли по іншому поглянути на цю трагедію, адже 6 років тому, багато хто з них, у силу свого віку, не зміг відчути всю трагічність подій.

То ж сподіваємось, що весною знайомство з театральним життям столиці продовжиться, і пандемія не зможе цьому завадити.

Кравченко Ольга та Прокопчук Надія, куратори 6 та 7 груп

Амалян Аріна та Різанов Назар, студенти


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook