Вирішуємо нагальні питання та ставимо нові завдання на засіданні кафедри он-лайн

19 листопада 2020 року

Тиждень був насичений подіями, всі НПП кафедри англійської філології були залучені до онлайн дня відкритих дверей. Одним з основних напрямків діяльності університету та кафедри англійської філології безумовно є профорієнтаційна робота, а саме заходи, які б стимулювали пошук молодою людиною, школярем, майбутню професію, яка буде сприяти найефективнішим засобом розвитку рівня людини, як фахівця. Крім того, важливими завданнями профорієнтації є інформування про особливості та переваги професії  в цілому і викладача закладу вищої освіти, зокрема, про нові професійні можливості у кар’єрному зростанні. День відкритих дверей — це традиційний захід, у рамках якого вступники мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання в університеті та зробити перший крок до своєї освіти. Особливо корисний він для абітурієнтів, які ще не визначилися з вибором майбутньої професії або мають сумнів щодо того, з якою саме сферою діяльності пов’язати своє життя.


Основна мета розвитку освіти в НУБіП  спрямована на підвищення якості навчального процесу, залучення до роботи високопрофесійних науково-педагогічних працівників, які є визнаними професіоналами з досвідом роботи за фахом та забезпечують формування професійних компетентностей. Кафедра англійської філології підтримала кандидатуру Дубовик Олени Миколаївни на посаду старшого викладача терміном на 3 роки. Олена Миколаївна працює в університеті 40 років і є достатньо досвідченим і високопрофесійним викладачем. Має значні доробки опублікованих навчально-методичних посібників та рекомендацій для самостійної роботи студентів та дистанційного навчання, наукових публікацій у фахових наукових виданнях.

За результатами відкритого голосування НПП кафедри англійської філології одноголосно прийняли рішення рекомендувати вченій раді гуманітарно-педагогічного факультету кандидатуру Дубовик О. М. на посаду старшого викладача кафедри англійської філології терміном на 3 роки.

Вікторія Володимирівна привітала колегу з результатами голосування та побажала успіхів у голосуванні на засіданні вченої ради гуманітарно-педагогічного факультету, що відбудеться 23.11.20.
Також були розглянуті питання активізації профорієнтаційної роботи, підготовки звітів, підготовки до зимової сесії, видання наукової та методичної літератури.
 

Ірина Розгон,

старший викладач кафедри англійської філології

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook