Кафедра адміністративного менеджменту та ЗЕД готується до випуску магістрів.

22 листопада 2020 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

           21 листопада 2020 викладачі кафедри взяли участь у попередньому захисті магістерських робіт студентів заочної форми  навчання нової спеціальності 073 «Менеджмент» Освітньої програми «Адміністративний менеджмент» (спеціалізації «Управління закладами охорони здоров’я»).

Це був абсолютно новий досвід як для студентів-медиків, так і для їх наукових керівників. Адже кандидатам і докторам економічних наук вперше довелось так глибоко занурюватись в питання охорони здоров’я в Україні  та світі, особливо, з врахуванням ситуації  з поширенням коронавірусної інфекції.

Претенденти на диплом магістра представили глибокі та  різнопланові роботи, виконані на стику управлінської та медичної площини, підтвердивши високий рівень власних знань і можливість подальшого практичного застосування  отриманих результатів.

         

         Тематика досліджень охоплювала широкий діапазон – від іміджу сучасного керівника медичного закладу, соціальних та економічних детермінант здорового харчування в Україні, управління якістю надання послуг до моделей прийняття управлінських рішень в закладах охорони здоров’я, управління  соціально-економічними ризиками в галузі, стратегічного планування розвитку оптимізації діяльності лікарів через використання системи «eHealth».

Посилений інтерес викликали також роботи з питань підвищення ефективності управління медичним персоналом, ролі керівника закладу охорони здоров’я та розвитку його потенціалу, управління конфліктами в організації, проблеми поведінкових та медичного страхування в нашій державі

 

 

 

Разом зі своїми одногрупниками-медиками результати власних досліджень представили також студенти спеціальності «Адміністративний менеджмент». Вони працювали над питаннями формування кадрового потенціалу підприємств, розробляли заходи щодо підвищення ефективності системи управління, аналізували збутову діяльність, логістичні рішення та конкурентні стратегії підприємств.

 

 

 

За новою традицією – зустріч відбувалась дистанційно на платформі «Zoom». По обидва боки екранів активно освоювались нові технології навчання – вчасно підключитись до сесії і запустити презентацію, продемонструвати колегам результати власних досліджень і встигати відповідати на численні запитання присутніх.

 Варто відмітити також, що всі презентації і доповіді були виконані у відповідності  до сучасних вимог.

 

Викладачі кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД високо оцінили роботи майбутніх магістрів і побажали успішного захисту та подальшого професійного зростання.

 

 

Професор кафедри адміністративного

менеджменту та ЗЕД

Мостенська Т.Л.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook