Профорієнтація online –перша спроба

25 листопада 2020 року

           Сучасна епідеміологічна ситуація в країні напружена, тому зараз до школи не пускають сторонніх (навіть, батьків учнів). Але це не завадило доценту кафедри теплоенергетики Олені Шелімановій провести профорієнтаційний захід з учнями 11-го фізико-математичного класу Апостолівського районного ліцею-інтернату (АРЛІ) – вона зробила це .. on-line, користуючись платформою Zoom.

Учні з цікавістю ознайомилися/з інформацією про одну з найбільш перспективних спеціальностей сьогодення  - Теплоенергетика. За допомоги відеоролика вони «побували» в лабораторіях кафедри теплоенергетики НУБіП України. Зі слів вчительки фізики – Марини Володимирівни Лорер – учні «впевнилися, що на цій кафедрі є не тільки талановиті викладачі, а й сучасне лабораторне обладнання».

Принагідно, хочемо подякувати пані Марині – справжньому ентузіасту своєї справи і доброму другові нашої кафедри – за допомогу в організації цього заходу.

Судячи з великої кількості конкретних запитань від учнів – від інформації про предмети, ЗНО з яких потрібно для вступу на спеціальність 144 – Теплоенергетика, до запитань про умови проживання у гуртожитках –  маємо надію, що дехто з них обере при вступі саме цю спеціальність саме в нашому Університеті.

Доцент кафедри теплоенергетики Є.О. Антипов.

                                                                                                                                                 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook