Випускники кафедри взяли участь у постерній магістерській конференції

25 листопада 2020 року
   25 листопада відбулась постерна магістерська онлайн-конференція, в якій разом з випускниками інших магістерських програм спеціальності «Агроінженерія» взяли участь і студенти магістерської програми «Технології і техніка в тваринництві». Виступи студентів включали короткі доповіді та демонстрацію постерів, що відображали основні результати виконаної роботи. Студенти мали змогу показати знання, уміння та навички, здобуті під час навчання та проходження практики.

   Випускники кафедри продемонстрували хорошу підготовку та актуальність тематики проведених досліджень у галузі механізації тваринництва. Рівень представлених матеріалів досліджень показав готовність студентів до захисту магістерських робіт.
   Комісія заслухала доповіді та звернула увагу доповідачів на сильні сторони результатів дослідження, а також надала рекомендації з удосконалення їхньої подальшої наукової роботи.

  Проведена конференція була корисною і продуктивною для випускників, адже цей захід став своєрідним тренуванням перед захистом магістерських робіт у донесенні основних тез власного наукового доробку.
 
Світлана Потапова, старший викладач кафедри механізації тваринництва

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook