На кафедрі менеджменту ім. Й.С. Завадського в рамках 74-ї науково-практичної студентської он-лайн конференції були обговорені актуальні питання менеджменту

23 листопада 2020 року
19 листопада 2020 року на кафедрі менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського відбулася секція 74-ї науково-практичної студентської он-лайн конференції «Актуальні питання теорії та практичні аспекти менеджменту і маркетингу». Участь у заході взяли здобувачі першого (бакалаврського) і другого (магістерського) освітніх рівнів різних закладів вищої освіти. 
 
 
З вітальним словом до учасників конференції звернулася керівник секції «Сучасний менеджмент в управлінні підприємствами» в.о. завідувача кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського професор Балановська Тетяна Іванівна, яка відзначила актуальність та своєчасність даного заходу та побажала учасникам плідної праці та цікавих обговорень.
Відмітимо, що одним із завдань конференції є залучення студентів в наукову діяльність та підвищення їх академічної культури. Участь у подібних заходах допомагає студентам вчитися задавати питання, не тільки добре виступати самостійно, але і слухати інших. У цьому році учасники конференції були дуже активними, про що свідчать жваві дискусії та цікаві презентації. В межах конференцій було представлено більше 20 доповідей, що охоплювали різні напрями менеджменту.
 
 
Серед найактуальніших тем, що обговорювалися на конференції були: питання щодо формування системи управління в підприємстві; управління логістичними процесами в організаціях; інвестиційне забезпечення виробництва органічної продукції; управління маркетинговою діяльністю підприємств; формування корпоративної культури тощо.
Інтерес викликали обговорення, пов'язані з використанням інформаційних технологій  в системі менеджменту виробників сільськогосподарської продукції; управлінням якістю продукції в підприємстві.
За результатами проведеного заходу, організаційним комітетом було прийнято рішення відзначити  кращих доповідачів та їх дослідження. Таким чином призерами конференції стали:
1 місце – Зубрицька Злата (науковий керівник: к.е.н., доцент Драгнєва Н.І.).
2 місце – Мазур Олександр (науковий керівник: к.е.н., доцент Харченко Г.А.), Прокопишина Таміла (науковий керівник: к.е.н., доцент Артюх Т.О.), Зубрицький Іван (науковий керівник: к.е.н., доцент Новак О.В.)     .
3 місце –  Чух Микола (науковий керівник: Леденко О.П.), Пирогова Діана (науковий керівник: науковий керівник: к.е.н., доцент Драгнєва Н.І.), Мельник Дмитро (науковий керівник: к.е.н., доцент Троян А.В.).
Ми щиро вдячні всім учасникам конференції за цікаві доповіді та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!
 
Ганна Харченко,

доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook