Бесіда з випускниками Гопчицької школи

27 листопада 2020 року
Вінницька обл. с Гопчиця

 Одними з найкращих оповідачів про наш університет звичайно є наші студенти! На днях, першокурсниця Ірина Поп’юк, провела профорієнтаційну співбесіду з випускниками Гопчицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Погребищенської районної ради Вінницької області.

Учні 11-го класу зацікавились Національним університетом біоресурсів і природокористування України, зокрема широким вибором спеціальностей, можливістю вступу за результатами олімпіади, умовами проживання, студентською атмосферою, а також живописним розташуванням у Голосіївському районі м. Києва.

Ірина, будучи студенткою ННІ лісового і садово-паркового господарства спеціальності «Садово-паркове господарство», поділилась про свої особисті враження від навчання в університеті та запросила учнів на отримання фахових спеціальностей інституту: «Деревообробні та меблеві технології», «Лісове господарство» і, звичайно, «Садово-паркове господарство».

І хоча ВСТУП-2021 не за горами, майбутні абітурієнти ще в роздумах! Але отримана інформація, яку вони слухали із задоволенням, та позитивні емоції викликали неабияку зацікавленість.

ЧЕКАЄМО НА ВАС У НАШОМУ ІНСТИТУТІ!

Ірина Поп’юк,
студентка першого курсу СПГ
Вікторія Міндер,
старший викладач кафедри ЛАтаФД
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook