Студенти ОПП «Прикладна економіка» долучились до участі в роботі гуртка кафедри глобальної економіки «Глобалізація та європейська інтеграція»

19 жовтня 2020 року
НУБіП України

    Члени гуртка, студенти ОПП «Прикладна економіка» розпочали вивчення основ методології наукових досліджень.
  Методологія наукових досліджень є шляхом і способом пізнання, логічною організацією досліджень щодо визначення мети, об’єкта і предмета дослідження, принципів, підходів і напрямів його проведення, вибору засобів та методів, за допомогою яких досягається найкращий результат, зокрема в сфері економіки і управління.
   Програма курсу побудована на узагальненні методологічних засад проведення наукових досліджень у сфері економіки і управління організаціями. Це дає змогу розвинути творчий підхід до роботи у майбутніх економістів, виявити і зміцнити їх дослідницькі риси. Викладання дисципліни “Методологія і організація наукових дослідженьз основами інтелектуальної власності” передбачає ефективне поєднання набутих знань щодо розпізнання проблем і методів наукових досліджень, формування процесуальних схем проведення дослідження і практичним їх застосуванням при написанні консультаційних проектів і магістерських дипломних робіт, інших наукових праць, визначенні економічного ефекту від проектних управлінських рішень, узагальненні і оформленні результатів досліджень згідно існуючих стандартів.

   Студенти ОПП «Прикладна економіка» уже обрали теми своїх магістерських робіт, тому наступним етапом їх наукової роботи буде підготовка наукових доповідей на студентській науково-практичній конференції економічного факультету НУБіП України. І набуті знання з дисципліни допоможуть підготувати тези доповідей за тематикою магістерських робіт.

Лариса Михальчишина,

доцент кафедри глобальної економіки

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook