Члени гуртка прийняли участь у 74-й науково-практичній студентській конференції «Концептуальні засади збалансованого розвитку аграрного сектору економіки України в умовах глобальних викликів»

21 листопада 2020 року
НУБіП України

    19 листопада 2020 року в нашому університеті в режимі онлайн відбулась 74-та науково-практична студентська конференція «Концептуальні засади збалансованого розвитку аграрного сектору економіки України в умовах глобальних викликів». Активну участь у проведені конференції прийняли члени гуртка "Глобалізація та європейська інтеграція".

   На кафедрі глобальної економіки було проведено засідання Секції 4. «Розвиток аграрної політики України в умовах інтеграційних процесів», яке відкрила завідувач кафедри, доктор економічних наук, проф. Наталія Вдовенко, яка привітала всіх учасників і побажала талановитій молоді успішної реалізації творчих планів та досягнення поставлених цілей.

    Учасники конференції представили результати наукових досліджень та окреслили подальші перспективи розвитку економічної науки.
  Кращі доповіді молодих науковців були відзначені почесними дипломами. Так, диплом 2 ступеня отримала член гуртка Дарія Луцкова, що виступила з доповіддю "Державна регіональна політика економічного розвитку територій".

   Член гуртка Леонід Загорійчук на секційному засіданні представив доповідь "Сучасні тенденції транснаціоналізації економічної діяльності", а також прийняв участь у секційному засіданні конференції «Банківське та страхове забезпечення суб’єктів агробізнесу», де виступив із доповіддю "Сутність транснаціональних банків та вплив глобалізації на їх діяльність". Його дослідження є складовою якісного виконання дипломної магістерської роботи на тему: "Функціонування транснаціональних корпорацій в системі глобальної економіки".

   Це були перші публічні виступи наших магістрів і членів наукового гуртка, які  надзвичайно позитивно оцінили всі учасники конференції. Бажаємо нашим молодим науковцям успіхів у подальшій науковій діяльності.

Лариса Михальчишина,

доцент кафедри глобальної економіки

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook