Члени гуртка "Агротурист" в дистанційному режимі обговорили проблеми створення та розвитку об’єктів сільського зеленого туризму

21 жовтня 2020 року

     Члени гуртка "Агротурист" в дистанційному режимі обговорили проблеми створення та розвитку об’єктів сільського зеленого туризму.

   Суть зеленого туризму полягає у відпочинку в приватних господарствах. Він орієнтований на використання природних, культурно-історичних та інших ресурсів сільської місцевості та її специфіки для створення комплексного туристичного продукту.

    Пріоритетність розвитку сільського зеленого туризму в Україні зумовлюється нагальною необхідністю невідкладного розв’язання соціальноекономічних проблем сучасних сіл. Тепер особливо важливим є питання просування в Україні самої ідеї сільського туризму загалом. Метою розроблення цієї широкомасштабної програми має стати підвищення поінформованості населення і створення позитивного ставлення до цього виду відпочинку. Насамперед мають бути задіяні такі види маркетингових комунікацій, як PR-статті, інтерв’ю, прес-конференції, семінари, брифінги, телепередачі, що викликають довіру та позитивну реакцію.

     Ірина Кудінова,
керівник гуртка "Агротурист"

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook