Викладачі кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей провели низку відеоуроків з вікторинами «Подорож англомовними країнами»

1 грудня 2020, 10:33

 В сучасному світі практично у всіх країнах розмовляють англійською і щоб відчувати себе впевненіше потрібно володіти розмовною англійською і знати культурні особливості країн.
Актуальність вивчення англійської мови щодня зростає в усьому світі. Сьогодні, в 2020 році, це можливість подорожувати, спілкуватися, розвиватися і навіть працювати. Все більше великих компаній відмовляють у прийомі на роботу без володіння англійською мовою. Найчастіше просять навіть скласти резюме іноземною мовою.


Говорячи про тенденції знайомства з англомовними країнами, необхідно відзначити, що разом з цим розвивається ще один напрямок навчання – у форматі онлайн. Тепер не потрібно виходити з дому для того, щоб вивчати традиції, культуру та цікаві факти країн, мова яких вивчається. Потрібен лише доступ в інтернет. У такого формату навчання незаперечні переваги, що роблять його все більш популярним.


Поєднавши дві ці тенденції, викладачі кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей провели низку онлайн-подорожей, що дозволяють цікаво і ефективно вивчати англійську мову. У кожному уроці студенти отримали нову інформацію про декілька міст і країн, особливості культури і традицій жителів цих країн, а також про важливі історичні події і кулінарні уподобання мешканців.
Після ознайомлення з інформацією була проведена низка вікторин на країнознавчу тематику англійською мовою.


1. The system of government of the United Kingdom.
2. Holidays in New Zealand.
3. Health in Canada.
4. Media in the USA
5. Homes in Ireland
6. The enviroment in Australia
7. Christmas in Great Britain
8. The states in the USA
9. The members of the famous «The Beatles»
10. The national symbol of Wales.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook