Інтелектуальний ринг

26 листопада 2020 року

   Загальноуніверситетський конкурс «Брейн-ринг» вже довгі роки є одним з найзапекліших інтелектуальних змагань між академічними групами. І особливо цікаво спостерігати, як студенти змагаються не тільки в ерудиції, кмітливості, швидкості реакції, а й вмінню спільно приходити до мети, дослухатися до оточуючих і бути однією командою.

 

На жаль, глобальна пандемія внесла свої корективи, і заплановані очні змагання були відмінені, але на численні прохання студентів викладачами кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води змагання було вирішено провести у дистанційному режимі з використанням програми Kahoot. Слід відмітити, що захід зібрав велику кількість студентів – більше 70 чоловік з різних академічних груп І- ІІІ курсів.


І справді, студенти перетворили мережу інтернет в інтелектуальний ринг, у якому перемогу могли здобути лише найерудованіші та найкмітливіші учасники, намагаючись якомога швидше знайти відповіді на цікаві запитання ведучої: старшого викладача кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води - Кравченко О.О.

 

Слідкувало за порядком та дотриманням правил поважне журі, яке представляли: завідувач кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води Копілевич В.А., доценти Прокопчук Н.М. та Абарбарчук Л.М. У ході гри учасники команд продемонстрували знання з хімії, ерудицію та винахідливість, отримали гарний настрій та задоволення.

 

Журі вирішило підбити підсумки як в індивідуальному, так і командному заліку. В індивідуальному заліку почесне перше місце виборов студент першого курсу 7 академічної групи агробіологічного факультету – Незгодюк Анатолій, який в запеклому інтелектуальному бою переміг другокурсника Факультету захисту рослин, біотехнологій та екології – Словінського Владислава. Почесне третє місце отримав теж першокурсник агробіологічного факультету – Франчук Едуард.

 

Команда 7 групи І курсу агробіологічного факультету –  «Каховські хіміки» тріумфувала і в командному заліку. Тому, дуже радісно і спокійно за нашу майбутню наукову зміну.

Переможці та призери отримали почесні дипломи та подарунки. То ж наше свято знань успішно відбулося, а, спостерігаючи за азартом, кмітливістю, винахідливістю та ерудицією учасників, варто згадати слова Теодора Рузвельта «Якщо хочете бути успішним - Зробіть усе, що можете, застосувавши те, що знаєте, знаходячись там де ви є»!

ст.викл. Кравченко О.О.

доц. Прокопчук Н.М.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook