Медики-управлінці підтвердили свою кваліфікацію та високий рівень знань на захисті магістерських робіт

4 грудня 2020 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

         Початок грудня на кафедрі адміністративного менеджменту та ЗЕД ознаменувався новим етапом в освітній діяльності – розпочався захист магістерських робіт студентами заочної форми  навчання нової спеціальності 073 «Менеджмент» Освітньої програми «Адміністративний менеджмент» - спеціалізації «Управління закладами охорони здоров’я».

Платформа «ZOOM» стала місцем зустрічі Екзаменаційної комісії, магістрів–медиків та їх наукових керівників.

Викликом для всіх учасників процесу стали не лише дистанційна форма захисту, але й поєднання дослідження вузькоспеціалізованих медичних проблем з управлінською складовою.

Тематика досліджень охоплювала десятки різних напрямів: від формування культури здоров’я дітей, управління якістю надання послуг, медичного страхування, оптимізації прийому пацієнтів лікарями з використання системи «eHealth», стратегій планування розвитку до  управління інвестиційними проектами в медицині, проблем здорового харчування населення, управління ризиками в системі та прийняття управлінських рішень.

 

 

Велике зацікавлення викликав також блок управління кадровими питаннями в медицині - підвищення ефективності менеджменту персоналу, особливості стилю керівництва та формування іміджу закладу охорони здоров’я,  соціально-психологічні аспекти діяльності, розвиток потенціалу керівника та управління конфліктами.

Результати досліджень представили також студенти спеціальності «Адміністративний менеджмент». Вони висвітлювали питання логістичної діяльності, управління збутом та конкурентоспроможністю підприємств.

Екзаменаційна комісія відмітила високий науковий рівень магістерських досліджень та професіоналізм доповідачів.

Щиро вітаємо дипломованих спеціалістів з успішним захистом та бажаємо постійного кар’єрного зростання!

Д.е.н., професор Н. Резнік,

д.е.н., професор Т. Мостенська,

к.е.н., доцент О. Ковтун,

к.е.н., доцент О. Костюк,

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook