НА КАФЕДРІ ТРАНСПОРТНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ЗАСОБІВ У АПК ПРОЙШОВ ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ!

13 грудня 2020 року
мтф

           На кафедрі транспортних технологій та засобів у АПК пройшов захист магістерських робіт. Під час карантину захисти магістерських робіт проходили повністю дистанційно: члени екзаменаційної комісії та здобувачі освіти перебували у різних місцях (хто у робочому кабінеті, хто в аудиторії, хто вдома). Магістранти доповідали про свою роботу через окремий чат системи відео-конференції, до якого приєднувались члени екзаменаційної комісії. Креслення, діаграми, графіки, схеми демонструвались на екрани пристроїв учасників захисту у вигляді презентацій.
          Комісія, в складі, доктора економічних наук, професора Савчука Василя Кириловича, доктора економічних наук, професора Загурського Олега Миколайовича, кандидата біологічних наук, доцента Білько Тамари Олександрівни, кандидата технічних наук, доцента Опалко Вікторії Григорівни, кандидата технічних наук, доцента Савченко Лілії Анатоліївни, та секретаря комісії Кулібаби Наталії Ігорівни високо оцінила магістерські роботи.

Вітання з початком захисту

Магістерську роботу захищає Крисюк Марина

Свою роботу захищає Грубяк Дмитро

Магістр Іван Сидоренко  доповідає свою магістерську роботу

Фрагменти магістерських робіт

Фрагменти магістерських робіт

Фрагменти магістерських робіт

 

     Викладацький склад кафедри вітає студентів з успішним захистом магістерських робіт  та бажає успішного втілення отриманих в університеті знань в своїй професійній діяльності!
                                                

      Реалізації усіх творчих і наукових задумів й наснаги в професійному зростанні!

 

В.о.зав.кафедри Савченко Л.А
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook