Магістерські дослідження менеджерів з дорадництва

12 грудня 2020 року

 

 

     10  грудня  2020 року у ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України проходили захисти магістерських  робіт студентів зі спеціальності 073 «Менеджмент» заочної форми навчання за освітньою програмою «Дорадництво».
 
      Екзаменаційна комісія у складі: професора, завідувача кафедри менеджменту ім. професора Й.С. Завадського  факультету аграрного менеджменту Тетяни Іванівни Балановської– голова;  д.е.н., професора кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу Тетяни Прокопівни Кальної-Дубінюк; к.е.н, доцента, заступника директора ННІ неперервної освіти і туризму  Терези Дмитрівни Микицей, к.е.н., доцента кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу Ірини Петрівни Кудінової та доцента  Наталії Петрівни Кузик – секретаря комісії,  відмітила високий рівень представлених магістерських робіт, їх науково-практичне значення, відповідність поставленим вимогам. Активну участь в обговоренні магістерських досліджень прийняла директор  ННІ неперервної освіти і туризму д.е.н. Олена Вікторівна Ковальова та завідувач кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу д.е.н., професор Дарія Іванівна Басюк.
 
 
        Актуальність питань зосереджена на інформаційно-консультаційному забезпеченні органічного фермерства, створення органічних кооперативів, впровадження комунікаційної стратегії саме для оператора органічного виробництва. Органічне виробництво набуває дедалі більшого поширення в Україні, Європі та світі загалом, що пояснюється необхідністю забезпечення здорового харчування населення й відтворення природної родючості ґрунтів і біорізноманіття навколишнього природного середовища.
 
 
 
      Питання методики переходу з органічного виробництва до біодинамічного та супровід садівництва в аграрному консалтингу також розкриті сьогодні студентами на високому рівні. Пріоритетний напрямок адміністративного розвитку, а саме, посилення спроможності ОТГ на місцевому рівні, також був детально представлений сьогодні на захисті.
 
 
      Глибоке обґрунтування теоретичних і методичних підходів до консультування для дорадників, які сьогодні були представлені на розгляд комісії, є ключовим інструментом для початку наукової діяльності, і кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу надіється, що студенти продовжать свої дослідження. 
    
        Зазначимо, що одним з найефективніших напрямів підвищення ефективності інформаційно-консультаційного забезпечення важливих управлінських рішень, як показали проведені дослідження, є застосування інформаційних технологій та системи інтерактивного консалтингу. Сьогодні на захисті ми впевнилися, що це не тільки виклик часу, але і наукові висновки наших студентів.
      Екзаменаційна комісія дійшла висновку, що магістерські роботи студентів виконані на науковому та методичному рівні, студенти продемонстрували високий рівень теоретичної і практичної підготовки і вміло добирали аргументи на запитання членів екзаменаційної комісії.
 
 
        Екзаменаційна комісія відмітила магістерські роботи Березовської Олени, Ракової Олени, Воронцова Віталія і Перфільєвої Світлани та рекомендувала їх до вступу в аспірантуру для здобуття наукового ступеня доктора філософії.
 
 
Вітаємо магістрів з успішним захистом і бажаємо їм вдалої реалізації  усіх задумів,
невичерпної енергії та життєвої мудрості!
 
 
Ірина Кудінова,
доцент кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу 


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook