Відбувся іспит з дисципліни “Гігієна первинної переробки тварин і продуктів забою”

17 грудня 2020, 9:26
 

16 грудня 2020 року студенти ОС “Магістр” першого року навчання спеціальності 212 “Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза” успішно склали іспит з дисципліни “Гігієна первинної переробки тварин і продуктів забою”.
Іспит розпочався о 8.30 із зустрічі на платформі Webex, під час якої були оголошені результати навчальної роботи.

 Для виконання завдань була відведена академічна година, впродовж якої студенти активно працювали на платформі Elearn. Обговорення результатів відбулося під час співбесіди, яку проводили доктор ветеринарних наук, професор Ольга Миколаївна Якубчак та кандидат ветеринарних наук, асистент Валерія Євгеніївна Юстинюк.

 

Слід зазначити, що заняття з дисципліни проходили у формі дискусій, під час яких студенти мали змогу проявити себе та отримати відповіді на питання, які їх найбільш цікавили. Крім того, розглядалися теми, які набувають актуальності в зв'язку зі змінами в законодавстві та підходах до ведення тваринництва. Зокрема студенти мали змогу детальніше ознайомитися із підходами до забою тварин під час виробництва халяльних і кошерних харчових продуктів тваринного походження.
На початку семестру під час очних занять було організовано виїзне заняття на контрольно-пропускний митний пункт “Київ-Столичний”, під час якого студенти ознайомилися із способами транспортування тварин та продуктів тваринного походження, необхідною документацією та особливостями роботи державних інспекторів на контрольно-пропускному пункті.

 Було відзначено про належний рівень компетенцій, отриманих студентами під час навчального процесу, що було підтверджено під час іспиту.
Таким чином, семестр видався насиченим та сповненим активностей, а результати проведеного іспиту підтвердили зацікавленість студентів в обраному фаху.

 

Валерія Юстинюк
кандидат ветеринарних наук, асистент кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К.Скороходька

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook