УСПІШНИЙ ЗАХИСТ МАГІСТРІВ НА КАФЕДРІ СТАНДАРТИЗАЦІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ

18 грудня 2020 року
м. Київ, НУБіП України

На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК на кафедрі стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції відбулась святкова подія для студентства, а саме це  захист магістрів денної і заочної форми навчання спеціальності 152 ‑ «Метрологія та інформаційно‑вимірювальна техніка», освітньої програми  «Якість, стандартизація та сертифікація», яка відбулась на  тижні із 16.12.2019 р. – 18.12.2019 р.

 

            Магістри кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції представили свої магістерські дослідження на розгляд екзаменаційної комісії, яка була представлена у складі голови комісії Ольги Демиденко (ректор Інституту підготовки фахівців «УкрНДНЦ»)Владислава Сухенка (доктор технічних наук, професор, зав. кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції)Лариси Баль-Прилипко (доктор технічних наук, професор, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК)Леонора Адамчук (кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції). Секретарем екзаменаційної комісії була призначена Наталії Сілонової (кандидат біологічних наук, доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції).

Хочеться відзначити, що здобувачі ОС «Магістр» виявили високий рівень здобутих знань, професійну компетентність, вміння давати стислі та змістовні відповіді, фахово вести дискусію та вразила якість підготовки фахівців особливо у практичній складовій.

Аналіз поточної успішності, підготовлених доповідей та відповідей на запитання членів комісії та оцінок, отриманих студентами денної та заочної форми на захисті магістерських робіт, свідчить про набуті професійні знання, високий рівень написання більшості магістерських робіт.

 

 

Результати захисту магістерських робіт студентів денної форми

 

Груп

Кількість студентів

Оцінки

Середній бал

5

4

3

2

1

16

9

7

-

-

4,56

 

Екзаменаційна комісія рекомендує до вступу в аспірантуру Толочка М.К. та Луканюк Х.Р.

 

ДИПЛОМ З ВІДЗНАКОЮ:

 

1.     

Бондаренко Павло Олександрович

2.     

Луканюк Христина Русланівна

3.     

Павелко Олександр Олександрович

4.     

Садомака Світлана Володимирівна

5.     

Толочко Михайло Костянтинович

 

 

ЗВИЧАЙНОГО ЗРАЗКА:

 

1.     

Бондаренко Вікторія Вадимівна

2.     

Гришко Петро Іванович

3.     

Дмитришин Дмитро Андрійович

4.     

Іванов Юрій Юрійович

5.     

Йова Вадим Юрійович

6.     

Кирилюк Іван Дмитрович

7.     

Колос Руслан Євгенійович

8.     

Комар Владислав Ігорович

9.     

Руденко Людмила Іванівна

10.  

Самсоненко Олександр Володимирович

11.  

Шафаренко Ян Андрійович

 

 

Результати захисту магістерських робіт студентів заочної форми

 

Груп

Кількість студентів

Оцінки

Середній бал

5

4

3

2

1

27

19

5

3

-

4,59

 

 

ДИПЛОМ З ВІДЗНАКОЮ:

 

1.     

Борисенко Руслана Василівна

2.     

Адамчук Леонора Олександрівна

3.     

Костенко Анастасія Андріївна

 

 

ЗВИЧАЙНОГО ЗРАЗКА:

 

1.     

Авраменко Тетяна Олександрівна

2.     

Бондаренко Світлана Миколаївна

3.     

Будило Тетяна Віталіївна

4.     

Ганцева Катерина Олександрівна

5.     

Гусак Тетяна Ярославівна

6.     

Довгий Святослав Євгенович

7.     

Кириєнко Анна Юріївна

8.     

Кравчук Владислав Андрійович

9.     

Крюков Олександр Анатолійович

10.  

Мироненко Олена Олександрівна

11.  

Остапенко Крістіна Олександрівна

12.  

Павлівський Віталій Євгенович

13.  

Піщанський Андрій Олегович

14.  

Поліщук Олена Юріївна

15.  

Пономарьова Олександра Віталіївна

16.  

Похильченко Анастасія Сергіївна

17.  

Прокопенко Тетяна Олексіївна

18.  

Сергієнко Ірина Михайлівна

19.  

Солоділова Варвара Олексіївна

20.  

Трихліб Дарина Владиславівна

21.  

Хижняк Валентина Анатоліївна

22.  

Черкес Юрій Володимирович

23.  

Шабатин Оксана Олегівна

24.  

Яценко Інна Миколаївна

 

Екзаменаційна комісія відмічає, що більшість студентів при захисті магістерських робіт показала високий рівень підготовки, всі роботи виконані на актуальні теми і мають практичну цінність та відзначає роботи: Толочка М.К., Луканюк Х.Р., Павелка О.О., Садомаки С.В., Бондаренка П.О., Дмитришина Д.А., Йови В.Ю., Самсоненка О.В., Борисенко Р.В., Адамчук Л.О., Костенко А.А., Авраменко Т.О., Бондаренко С.М., Ганцевої К.О., Кириєнко А.Ю., Мироненко О.О., Поліщук О.Ю., Похильченко А.С., Прокопенко  Т.О.,Солоділової В.О.

 

Екзаменаційна комісія рекомендує до впровадження:

 

1.    ТУ У на виріб хлібобулочний «Піца Екстраваганzza»;

2.    Розроблену процедуру управління ризиками згідно вимог стандартів ДСТУ ISO 31000:2019 в  умовах переробного підприємства;

3.    ДСТУ на технологію вирощування кондитерського соняшнику;

4.    Розроблену методику «Покращення роботи студентської організації у вищому навчальному закладі»  як елементу системи управління якістю;

5.    Розроблену процедуру сертифікації земель для ведення органічного рослинництва;

6.    Розроблені програми-передумови виробництва копченої риби;

7.    Розроблену процедуру управління ризиками згідно вимог стандартів серії ISO 31000 в умовах банківської установи;

8.    Розроблену систему контролю якості продукції бджільництва;

9.    Розроблену процедуру управління ризиками згідно вимог стандартів серії ISO 31000 в умовах Київської митниці Держмитслужби «Аеропорт Бориспіль»;

10. Розроблену процедуру «Управління документацією» в умовах підприємства;

11. СОУ «Технологія вирощування ремонтного молодняку курей яєчних кросів «Ламанн браун» та «Хайсекс коричневий». Загальні вимоги»;

12. ТУ У «Напівфабрикати м‘ясні дієтичні»;

13. ТУ У «Напівфабрикати м̓ясні мариновані. Загальні вимоги»;

14. ТУ У «Пресерви. Кілька балтійська з фітокомпонентами. Загальні вимоги.»;

15. Розроблену методику здійснення радіаційного моніторингу у галузі ветеринарної медицини України;

16. Розроблені елементи системи управління якістю згідно вимог ДСТУ ISO 9001:2015 в умовах підприємства;

17. Розроблену програму управління екологічними аспектами діяльності деревообробного підприємства;

18. Розроблені елементи системи управління інформаційною безпекою в умовах підприємства;

19. Розроблені елементи системи управління якістю в умовах Інституту ядерних досліджень НАН України;

20. Розроблені елементи СУБХП в умовах м'ясо-переробного підприємства та на рибопереробному підприємстві, в умовах торговельної мережі «Сільпо», в умовах переробного підприємства «Флагман Сіфуд»;

21. НАССР в умовах ресторану «Маяк», HACCP-план виробництва напівфабрикатів рибних у тістовій оболонці, заходи покращення системи НАССР у мережі кінотеатрів «Мультиплекс»;

22. Розроблені елементи GAP у технології виробництва курячих яєць в умовах фермерського господарства.

 

 

Викладачі та співробітники кафедри щиро вітають випускників з успішним захистом!

Бажаємо Всім подальших творчих успіхів, професійного та особистісного злету, натхнення, життєвих перемог!

Нехай ця сходинка на шляху вашої освіти стане відправною точкою до професійного життя і спонуканням до саморозвитку й надалі.

Бажаємо Всім здоров’я та мирного неба над головою!

 

Тетяна Розбицька

асистент кафедри стандартизації та

сертифікації сільськогосподарської продукції

 

Ольга Прядко

доцент кафедри стандартизації та
сертифікації сільськогосподарської продукції

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook