Захист магістрів заочної форми навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» на кафедрі адміністративно менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

22 грудня 2020 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

Студенти заочної форми навчання освітньої програми «Менеджмент ЗЕД» успішно захистили магістерські роботи. 

 

      2 грудня 2020 р. на виконання наказу проректора з навчальної і виховної роботи НУБіП України С.М. Кваші від 25.11.2020 р. №1068 «З» на кафедрі адміністративного менеджменту та ЗЕД в онлайн-режимі (за допомогою сервісу Zoom) було організовано і проведено захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності». До складу екзаменаційної комісії увійшли: завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, д.е.н., проф. Р.І. Буряк (голова комісії); в.о. завідувача кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД, д.е.н., доц. В.В. Луцяк, доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД, к.е.н. Л.В. Діброва, доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД, к.е.н. О.М. Файчук і старший викладач кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД, к.е.н. О.Я. Голомша (секретар комісії).

Розпочав роботу екзаменаційної комісії вітальним словом декан факультету аграрного менеджменту А.Д. Остапчук. Він представив здобувачам ОС «Магістр» голову і членів екзаменаційної комісії та побажав студентам успішного захисту.

Голова екзаменаційної комісії Р.І. Буряк проінформував здобувачів про регламент та процедуру проведення захисту робіт і офіційно розпочав роботу екзаменаційної комісії.

Варто зазначити, що всі 11 студентів, які в цей день захищали магістерські роботи продемонстрували членам комісії високий рівень обізнаності у предметі власного дослідження. Кожен із них упевнено і фахово розкрив актуальність теми роботи, методи і результати дослідження, а також кваліфіковано обґрунтовув запропоновані у магістерській роботі рекомендації.

Найбільш інноваційними і неординарними за змістом виявились магістерські роботи Підгузової Олени на тему «Розвиток вітчизняного ринку вина в умовах обмеженого ресурсного забезпечення» (науковий керівник: к.е.н., доц. С.В. Кузьменко); Стась Олександри на тему «Управління якістю м’ясної продукції України в умовах функціонування зони вільної торгівлі з країнами Європейського Союзу» (науковий керівник: к.е.н., доц. Л.В. Діброва) і Шевчук Антоніни на тему «Обґрунтування стратегії розвитку транспортної логістики компанії Нібулон»  (науковий керівник: к.е.н., доц. І.А. Міщенко).

Також членам екзаменаційної комісії було представлено магістерські роботи, які стосувались важливих питань щодо формування іміджу підприємства на зовнішньому ринку, оцінки експортного потенціалу галузі, формування та реалізації конкурентних стратегій просування агропродовольчої продукції на міжнародні ринки та ін.

В цілому члени екзаменаційної комісії відмітили високий рівень знань і вмінь, які продемонстрували здобувачі ОС «Магістр».

Вкінці онлайн-захисту студентам заочної форми були оголошені результати. Всі члени комісії привітали випускників із присвоєнням освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» і побажали їм міцного здоров’я, успіхів, нових здобутків, кар’єрного росту і благополуччя.

Нехай Вам щастить у житі наші любі магістри! 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook