Перша сесія...

25 грудня 2020, 0:39

         Вона прийшла до нас коли і не чекали.

     Я до кінця не розуміла що це, доки не відчула на собі ці хвилі страху, переживань і звісно надій на те, що в кінці я буду задоволена результатом. Здавалось, ще ніби вчора ми спокійно слухали лекції, виконували практичні роботи і навіть не підозрювали що грудень настане так швидко. Проте зимова сесія тихими та впевненими кроками прийшла в гості.

        Було цікаво відчути себе справжнім журналістом і взяти інтерв’ю у старшокурсників, які вже як справжні наставники розповідали про сесію, консультували, так би мовити, тих, хто раніше з такою глобальною перевіркою знань не стикався.

       Скільки різних цікавинок, корисних порад, хитрощів вони нам повідали. І коли нарешті стало зрозуміло, що поради гугла на тему «як здати сесію?», «що таке сесія», «як проходить сесія?» і сумнівні поради старшокурсників не дуже допомогли у вирішенні проблеми, я звісно взялась «штурмувати» конспекти за цілий семестр. І в цей момент напевно кожен розуміє, що аби легко здати сесію, потрібно старанно вчитися і готуватися не тільки за три дні до неї!

       На жаль, через карантин ми не можемо переступити поріг нашого НУБіПу, складати іспити очно, спілкуватись з викладачами не в online режимі. За той час перебування в університеті ми вели активне студентське життя, перебували в атмосфері з абсолютно унікальним поєднанням навчання та розваг. Знайомилися з різними професорами, ученими та іншими поважними людьми, дізнавались багато цікавої інформації, проводили час з користю. Не буду стверджувати що в умовах «дистанційки» почалось абсолютне деградування, проте багато хто зі мною погодиться, що повноцінного, такого справжнього студентського життя немає. І кожен з нас мріяв, щоб перша сесія пройшла у стінах рідного університету, тому що це дуже відповідальний крок для першокурсника. Але склалося, як склалося, не потрібно впадати у відчай.

     Тому я хочу побажати усім студентам продуктивної підготовки до сесії, наукового запалу, і звісно хороших оцінок в залікових книжках. А викладачам - терпіння, сил, ентузіазму, оптимізму та побільше старанних студентів. Нехай сесія дарує багато позитиву і проходить без труднощів!

Студентка факультету ТВБ 1 курсу 1 групи Іллюк Юлія.
Куратор Литвиненко Т.В., доцент кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook