Зустріч ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка із старостами академічних груп

31 грудня 2020 року
ON-LINE

Сьогодні відбулась зустріч ректора НУБіП України Ніколаєнка Станіслава Миколайовича із старостами академічних груп першого курсу.

Вона була присвячена важливим питанням та проблемам: ми говорили про якість та взаємодію під час дистанційного навчання, оплату за навчання, також про проблеми, пов’язані з проживанням в гуртожитку та дотриманням вимог карантину. Станіслав Миколайович відповів на всі наші запитання. Дуже приємно, що про нас, студентів, в Університеті  турбуються не тільки викладачі, наставники, кафедра, деканат, а й ректорат. Важливо відчувати, що твою роботу бачать та цінують. Така ректорська підтримка надихає та окриляє!

  

Але особливо хочу подякувати наставнику нашої групи, доценту кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Биховченко Валентині Петрівні, яка завжди нам допомагає, відповідає на поставлені запитання та підтримує всю нашу групу! 

Хочу привітати весь колектив НУБіП України із прийдешніми новорічними святами. Побажати міцного-міцного здоров'я. Бережіть себе та своїх рідних!


Катерина Жуленко,
староста 5 групи 1 курсу, ФАМ
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook