УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ СТАТИСТИКИ ТА ЕКНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ В ОНЛАЙН ЗУСТРІЧІ РЕКТОРА ІЗ ПЕРШОКУРСНИКАМИ

31 грудня 2020 року

31 грудня 2020 року, фактично за лічені години до настання Нового року, ректор Станіслав Ніколаєнко в онлайн форматі поспілкувався зі старостам академічних груп першого курсу. На зустріч були присутні також завідувачі кафедр, в т.ч. завідувач кафедри статистики та економічного аналізу Лазаришина І.Д., декани, старости 1 курсу всіх груп та факультетів і їх куратори, в т.ч. викладачі кафедри статистики та економічного аналізу Богданюк О.В. та Воляк Л.Р.

          На початку зустрічі Станіслав Ніколаєнко коротко проінформував про основні тези конференції трудового колективу, звіту про діяльність у минулому році, відмітивши, що наш колектив в умовах пандемії спрацював на відмінно, оперативно організував навчання в дистанційному режимі тощо. В складних фінансових умовах поліпшена навчально-дослідницька матеріально-технічна база, проведені необхідні ремонти в навчальних корпусах та гуртожитках. Звісно, маємо і успіхи в навчальній, науковій, спортивній, виховній роботі.

          Далі відбулася жвава дискусія між ректором та студентами. Обговорювалися важливі питання навчальної, організаційної діяльності, студентське дозвілля, можливість повернення на очне навчання тощо.

 

Зі слів ректора, питання, які пролунали, будутьопрацьовані навчальним відділом і відповідальним особам поставлені відповідні доручення.

А завершальним акордом стало запитання про подарунки від Діда Мороза – ректору і університету. Найкращим подарунком для мене особисто – хай буде здоров’я всіх і кожного, підвів риску під розмовою Станіслав Ніколаєнко. А університету – в новому році спорудження сучасного спортивного комплексу.

 

Завідувач кафедри статистики та економічного аналізу

Лазаришина І.Д.,

доцент кафедри

Богданюк О.В.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook