СУЧАСНЕ ДІАГНОСТИЧНЕ ОБЛАДНАННЯ НАДІЙШЛО НА КАФЕДРУ НАДІЙНОСТІ ТЕХНІКИ

4 січня 2021 року

      Кафедра надійності техніки факультету конструювання та дизайну покращила матеріально-технічну базу ‒ отримала зразки сучасного діагностичного обладнання.

Студенти, які навчаються за спеціальностями 133 - «Галузеве машинобудування» факультету конструювання та дизайну, 208 - «Агроінженерія» механіко-технологічного факультету не лише зможуть ознайомитись з технічними характеристиками, але й наочно ознайомитись з технологічними можливостями сучасного діагностичного обладнання: автосканером Х-431 PRO та діагностичним комплексом осцилографом МТ PRO.

Автосканер Х-431 PRO використовуєтьсядля проведення діагностичних робіт автомобілів з використанням мобільних та інтернет технологій.


C:\Users\Андрій\Desktop\Фото 2.jpg
C:\Users\Андрій\Desktop\Фото 1.jpg

 

Діагностичний комплекс осцилограф МТ PRO 4.1. використовується для проведення діагностичних робіт систем двигунів внутрішнього згорання з використанням мобільних технологій.

C:\Users\Андрій\Desktop\Фото 3.1 осцилограф.jpg




Необхідно також зазначити, що вже в поточному семестрі студенти магістратури, які навчаються за освітньою програмою «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва» матимуть змогу використовувати сучасне діагностичне обладнання при вивченні дисципліни «Проектування технологічних процесів та підприємств технічного сервісу»
Тож, колектив кафедри надійності техніки висловлює щирі слова вдячності керівництву університету і факультету конструювання та дизайну за покращення матеріально-технічної бази та можливість підвищити якість професійної і практичної підготовки студентів.

 

Доцент кафедри
надійності техніки Олександр Банний,
завідувач лабораторіями
кафедри надійності техніки Юрій Лисіков

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook