Завершення онлайн-курсу навчання з дисципліни «Родентологія»

12 січня 2021 року
Кафедра інтегрованого захисту та карантину рослин

 

«Завершення онлайн-курсу навчання з дисципліни  «Родентологія» - ще один крок до закриття зимової сесії»

 

Ранок 21 грудня 2020 року у студентів 4 курсу спеціальності «Захист та карантин рослин» почався зі здачі іспиту з дисципліни «Родентологія», на онлайн-платформі для навчання Elearn. Цей екзамен став гарною перевіркою отриманих знань за семестр на лекціях, лабораторних заняттях та при виконанні самостійних робіт.

Протягом семестру студенти детально ознайомлювалися з різноманіттям гризунів, ареалами їх життя, морфологічною будовою та фізіологічними процесами, з їх шкідливістю і методами контролю шкідливих гризунів, завдяки доценту кафедри інтегрованого захисту рослин – Бондаревій Лесі Михайлівні. Незважаючи на режим дистанційного навчання вона доклала максимум зусиль, щоб забезпечити майбутніх спеціалістів усією необхідною інформацією та розширити їх профільну освіту знаннями з родентології.

Студенти мали змогу навчитися практично проводити облік чисельності мишоподібних гризунів у посівах сільськогосподарських культур маршрутним методом, розраховувати рівень їх шкідливості, а також спрогнозувати зростання чи зменшення популяцій на майбутній сезон, залежно від кліматичних умов року. Окрім того, кожен пройдений модуль супроводжувався закріпленням отриманих знань у вигляді тесту.

У результаті, студенти, під керівництвом Л.М. Бондаревої, успішно склали фінальний іспит, не відчувши ніякого дискомфорту від того, що весь навчальний процес проходив дистанційно. Вони були цілком та повністю забезпечені якісним навчальним матеріалом, увагою викладача і зуміли чудово засвоїти знання з дисципліни, що й показали результати іспиту.

 

 

 

 

 

 

Підготувала студентка 4 курсу

спеціальності Захист і карантин рослин

Курч Марина

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook