Підсумки семестру, заходи безпеки та використання січневого локдауну для самоосвіти - організаційна година online

5 січня 2021, 14:16

   Перед самим новим роком Максим Жуковський провів планову online-організаційну годину з студентами 1 групи 3 курсу факультету ветеринарної медицини спеціальності «Ветеринарне забезпечення військ (сил)».

   Першим питанням було розглянуто результати сесії та виклики дистанційного навчання. Нажаль, не у всіх студентів був вільний доступ до світової мережі, більшість скаржилась на некоректну роботу навчально-інформаційного порталу НУБіП України, зокрема під час сесії та проміжного контролю знань. Але, слід констатувати, що більшість студентів групи досить вдало справилась з викликами дистанційного навчання та успішно склали сесію. Є також кілька студентів, що вимушені тепер наздоганяти своїх колег.

   Другим але не менш актуальним питанням було відповідальне ставлення до власного здоров'я та здоров'я людей навколо, зокрема, батьків і людей старшого віку у період пандемії коронавірусу. Наставник групи Максим Жуковський наголосив на  головних правилах безпеки: носити маски, користуватися антисептиками, уникати місць масового скупчення людей та дотримуватися соціальної дистанції.

   Третім питанням було корисне використання часу в період січневого локдауну. Студентам було надано посилання на корисні сайти з актуальною і цікавою інформацією по їх спеціальності.

Максим Жуковський

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook