До уваги випускників 11-х класів закладів загальної середньої освіти

13 січня 2021 року

11 січня розпочато реєстрацію для участі у Всеукраїнських олімпіадах Національного університету біоресурсів і природокористування України для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти

Реєстрація для участі відбувається шляхом заповнення Google-форми за посиланням

Реєстрація триватиме до 19 березня 2021 року.

Перший тур буде проведено 2-4 квітня 2021 року. Учасники, які наберуть більше 75 балів, допускаються до участі у другому турі, що пройде 23-25 квітня 2021 року. 

Обидва тури Олімпіади передбачають дистанційну участь. 

Участь в Олімпіаді – реальна можливість для випускників 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів, а також осіб, які отримали повну загальну середню освіту, отримати до 20 балів до своїх сертифікатів ЗНО при вступі в один з провідних державних закладів вищої освіти — НУБІП / NULES, чий кампус розташований посеред величного парку в найбільш привабливому мальовничому районі Києва! 

Участь в Олімпіаді НУБіП України для вступників є надзвичайно важливою при вступі, зокрема, на спеціальності (освітні програми) «133 Галузеве машинобудування» (Галузеве машинобудування; Робототехнічні системи та комплекси) та «192 Будівництво та цивільна інженерія», які користуються особливо високим попитом на ринку праці!

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook